ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένινγκ: “Είχα την εντύπωση ότι όλοι είχαν αντιληφθεί την σημασία του σημερινού αγώνα”

Ο Μίχαελ Ένινγκ τοποθετήθηκε στην συνέντευξη τύπου για τον οδυνηρό αποκλεισμό του Άρη από την Ευρώπη, μετά την ήττα από την Κόλος Κοβαλίβκα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

“Ειμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος που χάσαμε σήμερα, περιμέναμε πολλά. Είχα την εντύπωση ότι όλοι είχαν αντιληφθεί την σημασία αυτού του αγώνα. Κύλησε το ματς όπως το περιμέναμε, μας περίμενε στο μισό γήπεδο o αντίπαλος. Ψάχναμε τον τρόπο να βρούμε διαδρόμους, είχαμε την μπάλα, αλλά δεν παίξαμε αποφασιστικά. Βέβαια αυτά είναι ματς που δεν επιτρέπονται τα λάθη. Αρκεί ένα λάθος για να γίνει η ζημιά. Στο φάουλ του αντίπαλου, στο β΄ημίχρονο, δεν επιτρέπεται να δεχθούμε το γκολ εκεί. Δείξαμε χαρακτήρα, ισοφαρίσαμε και νόμιζα ότι θα γυρνούσαμε το ματς. Δεν μπορούσα να δεχθώ πως μπήκε το δεύτερο γκολ. Αν και το δεχθήκαμε περίμενα να ασκήσουμε πίεση, αλλά δεν κάναμε ούτε αυτό”.

Για την επιλογή του Σάσα ως δεξί μπακ: “Η λογική ήταν πως από εκείνη την πλευρά είχαν έναν καλό παίκτη και θέλαμε να δώσουμε σταθερότητα στην άμυνα με τον Σάσα. Όλες οι καλές επιθετικές ενέργειες στο α΄ημίχρονο ξεκίνησαν από εκεί με την βοήθεια του Σάσα. Αυτό που φταίει είναι πως σαν ομάδα δεν παίξαμε καλά σήμερα, όπως έπρεπε. Κάθε παίκτης πρέπει να σκεφτεί αν σήμερα αυτό που έβγαλε στο ματς, ήταν αρκετό για ένα ευρωπαϊκό ματς”.

To Top