Έπαθαν πλάκα οι Βούλγαροι με Χαρίση, ρωτούσαν… ποιος είναι!

Ο Κώστας Χαρίσης έκανε εξαιρετικό παιχνίδι το αποδεικνύουν και οι 23 πόντοι, αλλά κυρίως η παρουσία του στις δύο ρακέτες, που έκανε αντιπάλους και θεατές να… ρωτούν δεξιά κι αριστερά ποιος είναι αυτός ο σέντερ που κυριαρχεί!

Άρης και Λουκόιλ έδιναν την δική τους μάχη στο παρκέ όταν κάπου στα μισά της δεύτερης περιόδου έκαναν την εμφάνιση τους στην κερκίδα της Ουνιβερσιάδα Χάλε οι παίκτες της Λέφσκι Σόφιας (ανάμεσα τους και ο γνώριμος μας από την διετή θητεία του στην Καβάλα, Τσαβντάρ Κοστόφ).

Το συγκρότημα του Κονσταντίν Παπάζοφ αντιμετώπισε πριν από μερικές ημέρες τον Άρη στο Πράβετς, είχε προπόνηση μετά το φιλικό και όπως ήταν λογικό είχαν στηθεί πηγαδάκια ανάμεσα στους παίκτες για την εμφάνιση των δύο ομάδων.

Όταν τον λόγο μέσα στο παρκέ πήρε ο Κώστας Χαρίσης που τελείωνε την μία φάση πίσω από την άλλη οι της Λέφσκι έπαθαν την… πλάκα τους. Ο έμπειρος σέντερ του Άρη έβαζε με όποιον τρόπο ήθελε την μπάλα στο καλάθι προξενώντας μεγάλο θαυμασμό στους παίκτες της βουλγαρικής ομάδας, οι οποίοι μάλιστα δεν δίστασαν να ρωτήσουν τον συμπαίκτης τους, Κοστόβ το όνομα αλλά και την ηλικία του Χαρίση.

Κάποιοι εξ αυτών απόρησαν και με την ενεργητικότητα του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο αλλά και τις «φωνές» του προς τους παίκτες την ώρα που στην αντίπερα όχθη ο τεχνικός της Λουκόιλ, Μαρίν Ντοκουζόφσκι καθόταν με σταυρωμένα χέρια στην άκρη του πάγκου της ομάδας του, ανήμπορος να αντιδράσει!

To Top