Βγήκε στο παρκέ σήμερα η δύναμη της παρέας!

Πριν από 10 ημέρες ο Άρης αναχωρούσε για το Πράβετς. Πρόσωπα χαμογελαστά, γεμάτα όρεξη για δουλειά, έτοιμα να γίνουν παρέα. Αυτό είχε πει κι ο αρχηγός, Αντώνης Ασημακόπουλος. Ίδια πρόσωπα γυρίζουν αύριο. Η πίστη στην… παρέα που δημιουργείται βγήκε και στο παρκέ σήμερα κόντρα στην Λουκόιλ.

Ο Άρης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην γειτονική χώρα και πλέον ετοιμάζεται με πιο έντονους ρυθμούς, αρχικά για το Κύπελλο και στην συνέχεια για το Πρωτάθλημα. Μέτα από δέκα ημέρες σκληρών προπονήσεων και απαιτητικών φιλικών αγώνων με ομάδες πιο έτοιμες και από τους κίτρινους η «παρέα» του Άρη, μαθαίνει από τα λάθη της, σκληραγωγείται στις δυσκολίες και δυναμώνει μέσα από αυτές. Βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 12 πόντους κάπου στα μισά του παιχνιδιού κόντρα στην Λουκόιλ όμως δεν το βάλε κάτω. Οι παίκτες έμειναν προσηλωμένοι στον στόχο τους, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ανακάτεψε την τράπουλα και μέσα από ένα εκπληκτικό σερί 20-4 μετέτρεψε το 46-38 σε 50-58. Ήταν το σημείο που ο Κώστας Χαρίσης «τελείωνε» οποιαδήποτε πάσα περνούσε κοντά στο ζωγραφιστό και δεν υπολόγιζε ούτε σε Ουάτκινς πόσο μάλλον ούτε στον δύσμοιρο Μπάνεφ ο οποίος μετά από ένα σημείο είχε χάσει το μέτρημα.

Όλα αυτά όμως «χωρίς την πίστη της παρέας» ίσως να μην γίνονταν πραγματικότητα, από την στιγμή δε, που φιλικός αγώνας είναι και οι παίκτες ένθεν και ένθεν δεν δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Αυτό δεν συμβαίνει όμως στον φετινό Άρη. Οι παίκτες έχουν εγωισμό(πάντα στα επιτρεπτά όρια) και δεν θέλουν να χάνουν ούτε στο οικογενειακό διπλό. Και αυτό θα το διαπιστώσουν οι φίλοι του Άρη για τα καλά…

 

To Top