Βελλίδης: “Σεβασμός στον κόουτς” – Λαμπριάκος: “Στήριξη σε Κατσαβάκη, νέα αρχή για όλους”

Η θέση του PRESSARIS εκφράστηκε με σαφήνεια από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα “Βελλίδη”: Ακόμη κι αν έχει ραγίσει το γυαλί, όλοι πρέπει να βρουν τρόπο να το κολλήσουν και πάλι! Διαβάστε τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια και πώς φτάσαμε στο αίσιο τέλος με την παλικαρίσια στάση του Μάρκου Βελλίδη και τον αποφασιστικό ρόλο του Σταύρου Λαμπριάκου.

Ο Μάρκος Βελλίδης έκανε μία δυναμική και αντρίκια εμφάνιση μπροστά στους συμπαίκτες του, έβαλε μέ πράξεις κάτω το “εγώ” του και σε μία πολύ δύσκολη χρονιά, αντιλήφθηκε και ο ίδιος πως καταστάσεις σαν αυτή που πήγε να δημιουργηθεί, δεν πρέπει να διαιωνίζονται. Μπορεί να μην ζήτησε συγνώμη, χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη λέξη, αλλά η γενικότερη στάση του έλεγε πολλά.

«Το θέμα έχει λήξει και από σήμερα είμαι και πάλι μαζί σας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αυτή είναι μία χρονιά που πρέπει να προσπαθήσουμε διπλά. Όλοι να δουλέψουμε και να σεβόμαστε τον κόουτς, γιατί είναι πάνω από όλα αυτός», ήταν η πολύ σύντομη αλλά χαρακτηριστική και άμεση τοποθέτηση του δεύτερου αρχηγού της ομάδας.

Ξεκάθαρη ήταν η στάση και του Σταύρου Λαμπριάκου, ο οποίος εκπροσώπησε την διοικούσα επιτροπή θέλοντας να σταματήσει το θέμα άμεσα.

«Είναι μία δύσκολη χρονιά και δεν πρέπει να την κάνουμε πιο δύσκολη», τόνισε αρχικά ο παλαίμαχος του Άρη που επισήμανε στη συνέχεια: «Πιστεύουμε όλοι πολύ σε εσάς, αλλά μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε. Έχετε μεγάλες δυνατότητες, αξιοποιήστε τους εαυτούς σας κι από την Κυριακή ας κάνουμε μία νέα αρχή, με μία νίκη. Ο προπονητής σας είναι εδώ και εμείς τον εμπιστευόμαστε. Το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς. Αυτός πρέπει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Προσπαθήστε και εμείς θα είμαστε δίπλα σας», ήταν τα λόγια του Λαμπριάκου που αν μη τι άλλο έδειξαν την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Μάκη Κατσαβάκη.

To Top