Έριξε… άκυρο ο Γουέαρ, κινείται νομικά εναντίον του η Κύμη!

Η Κύμη δεν θα ενισχυθεί τελικά με τον Κέβιν Γουέαρ, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ αρνήθηκε να έρθει στην Ελλάδα!

Παρά το γεγονός πως η συμφωνία των δύο πλευρών είχε ανακοινωθεί επίσημα, ο πρώην παίκτης του Φάρου άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μην ανέβει ποτέ στο αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται από κύκλους της ομάδας, ο Γουέαρ εξέφρασε αμφιβολίες για τις πληρωμές και γενικά έκανε δεύτερες σκέψεις μετά τις υπογραφές, γεγονός που χάλασε τελικά το deal.

Οι ιθύνοντες της Κύμης, που προχώρησαν και σε σχετική ανακοίνωση, απόρησαν με την στάση του Αμερικανού καθώς θεωρούν πως δεν έχουν δώσει δικαιώματα σε οικονομικό επίπεδο, ενώ όλα δείχνουν πως δεν θα προχωρήσουν σε νέα κίνηση πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Κολοσσό (2/2, 15:45).

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την ακύρωση της μεταγραφής του Kevin Ware λόγω της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που επέδειξε ο Αμερικάνος αθλητής. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών και την υπογραφή των συμβολαίων, ο Ware αναμενόταν να έρθει στην χώρα μας την Κυριακή 27/1.

Αρχικά ζήτησε να αναβληθεί η άφιξη του για δύο ημέρες και στην συνέχεια ενημέρωσε μέσω των εκπροσώπων του ότι δεν θα έρθει καθόλου στην Ελλάδα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα της.

Έχοντας λοιπόν στην κατοχή της το υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον αθλητή, θα κινηθεί νομικά εναντίον του για να διαφυλάξει τα συμφέροντα της. Ταυτόχρονα, ο προπονητής της ομάδας μας κ. Ισίδωρος Κουτσός  σε συνεργασία με την διοίκηση κινούνται ήδη για την εύρεση ενός νέου παίκτη που θα έρθει άμεσα στην χώρα μας για να βοηθήσει την Κύμη στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».

To Top