ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι δηλώσεις του Καστρίτη απεικονίζουν την κρισιμότητα του αγώνα με τον Πανιώνιο

Ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι στα… μέτρα του έχει μπροστά του ο Άρης, που υποδέχεται το Σάββατο τον Πανιώνιο και όπως δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης «πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε».

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Η καλή εικόνα που έδειξαν οι «κιτρινόμαυροι» στο ΟΑΚΑ ανέβασε κι άλλο την ψυχολογία της ομάδας. Μαζί με το γεγονός πως θα αγωνιστούν σε ένα κατάμεστο Nick Galis Hall και το ότι ποιοτικά είναι καλύτεροι από τον αντίπαλό τους, δημιουργεί όλες εκείνες τις συνθήκες νίκης κόντρα στον Πανιώνιο.

Ωστόσο, ο Άρης οφείλει να αποφύγει την παγίδα και σε αυτό φρόντισε ήδη από… χθες ο Γιάννης Καστρίτης. Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε την κρισιμότητα του σαββατιάτικου παιχνιδιού και πως όσοι αγωνιστούν πρέπει να δώσουν τα πάντα στο παρκέ για να έρθει η πολυπόθητη νίκη.

«Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο. Η ομάδα έχει δείξει τι μπορεί να κάνει στα καλά της διαστήματα» ανέφερε σχετικά ο κόουτς του Άρη και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς έχουμε και αρκετά άσχημα διαστήματα τα οποία πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε. Πρώτα ο Θεός, να είμαστε όλοι υγιείς και καταθέτοντας καρδιά και ψυχή πάνω στο παρκέ να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον Πανιώνιο».

To Top