ΜΠΑΣΚΕΤ

Θεωρήστε το χθεσινό ως… μη γενόμενο (μέχρι το Σάββατο)

Ο Άρης έπαιξε καταπληκτικά στη τρίτη περίοδο χθες στο ΟΑΚΑ, εξέθεσε τους διαιτητές με την απόδοσή του, δείχνει γενικώς καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο, παίζει καλύτερα και όλα αυτά οφείλει να τα κάνει σε διάρκεια. Απλώς καλό είναι από σήμερα το χθεσινό παιχνίδι να θεωρηθεί στα ενδότερα του τμήματος ως… μη γενόμενο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Άρης είναι καλύτερος από τον Πανιώνιο. Έχει περισσότερους παίκτες, έχει καλή ψυχολογία, παίζει στην έδρα του, σε ένα Παλέ που θα είναι και πάλι κατάμεστο, αλλά η παγίδα του Σαββάτου είναι αυτή ακριβώς η λογική. Όλα αυτά ισχύουν, αλλά δεν κερδίζουν τον Πανιώνιο.

Οι παίκτες θα πρέπει να τα… βγάλουν από το μυαλό τους, να ξεχάσουν ότι ανάγκασαν τρεις διαιτητές να εκτεθούν ανεπανόρθωτα χθες στο ΟΑΚΑ για να “προστατεύσουν” τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη περίοδο και να μην σκέφτονται τίποτα άλλο πέρα από το ότι ο αγώνας με τον Πανιώνιο είναι και κρίσιμος και δύσκολος. Δεν σημαίνει τίποτα για το Σάββατο ότι ο Άρης ήταν ανταγωνιστικός χθες με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό είναι το παιχνίδι που βγάζει τον Άρη από την περιπέτεια μια και καλή. Όχι μόνο γιατί θα φτάσει τις έξι νίκες και θα αφήσει πίσω του αρκετά τις τελευταίες θέσεις, αλλά γιατί δεν θα επιτρέψει στον Πανιώνιο να κάνει το 2-0 (και να μειώσει τη διαφορά στη μία νίκη). Αυτό “στοίχισε” πέρσι στους κίτρινους όταν ο Κόροιβος τον κέρδισε μέσα, έξω. Αυτό το 0-2 τον “στοίχειωσε” ως το τέλος της σεζόν.

Είναι ενθαρρυντικό ότι ο Άρης έπαιξε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ, αλλά είναι και κάπως “παραπλανητικό” διότι άλλη πίεση, άλλα δεδομένα υπήρχαν χθες, άλλα το Σάββατο.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οφείλουν να δουν με τη δέουσα σοβαρότητα τον αγώνα με τον Πανιώνιο, που προφανώς θα έχει στο μυαλό του να “ρεφάρει” την ήττα από τον Ήφαιστο στη Νέα Σμύρνη. Ας μείνει μόνο στο μυαλό του… Από τον Άρη εξαρτάται και το δικό του καθαρό μυαλό από σήμερα έως το Σάββατο.

To Top