ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανάλυση λαθών, έντονος προβληματισμός, αλλά κι ένα ματς σε λίγα 24ωρα

Η απογοήτευση διάχυτη στο εσωτερικό του Άρη, μετά από την ήττα από τον Λεβαδειακό και την κάκιστη εικόνα που έδειξε η ομάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Χθες, άπαντες συγκεντρώθηκαν στο Νέο Ρύσιο για προπόνηση, διότι υπάρχουν δύο σημαντικά παιχνίδια μέσα σε λίγα 24ωρα. Το πρώτο με την Ξάνθη την Πέμπτη στα Πηγάδια κι έπειτα αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Σάββας Παντελίδης ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη που έγιναν στην Λιβαδειά, εστιάζοντας κυρίως στην αργή ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας, κάτι που δεν έχει βελτιωθεί καθόλου, εδώ και πολύ καιρό, παρότι έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν, ακόμα και από τον ίδιο.

Όσον αφορά τους παίκτες, κανείς δεν είχε την διάθεση να μιλήσει για τον αγώνα της Κυριακής, καθώς μετά την ολοκλήρωση της ανάλυσης, όλοι βγήκαν στα γήπεδα του Νέου Ρυσίου για προπόνηση.

Το ζητούμενο πλέον για τον προπονητή του Άρη, είναι να βρει ο ίδιος τον τρόπο, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί βελτιωμένη ώστε να πάρει το αποτέλεσμα στην Ξάνθη, που δεν μπορεί να είναι άλλο πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης.

To Top