Δεν το χάνει ο Σλαφτσάκης!

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης από χθες έδωσε το πνεύμα του πώς θα αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Ακόμα και με… μισό πόδι θα θέσει εαυτό στη διάθεση της ομάδας και του Γιάννη Καστρίτη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Έλληνας φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο στον χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αποχώρησε με έντονους πόνους, αλλά όπως και ο ίδιος είπε, δεν είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του όπως φάνηκε ή όπως ένιωσε την προηγούμενη φορά που τραυματίστηκε φέτος.

Θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις, θα τον δει και ο γιατρός της ομάδας, Νίκος Κουκουλιάς, είναι βέβαιο ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων και θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία, αλλά το ματς με τον Πανιώνιο πολύ δύσκολα θα τον χάσει.

Είναι και η φύση του παίκτη τέτοια που δεν του… επιτρέπει να απουσιάσει από έναν τόσο κρίσιμο αγώνα όπως είναι αυτός του Σαββάτου και από τη στιγμή που χθες πατούσε το πόδι του, ευελπιστεί ότι θα καταφέρει έστω και με πόνο, να μπει και να βοηθήσει. Άλλωστε ακολουθεί διακοπή ενός μήνα και αυτό το δεδομένο είναι βέβαιο ότι θα παίξει τον ρόλο του…

To Top