ΟΦΗ: Τέσσερις αγωνιστικές στον Κουτσιανικούλη, πρόστιμο και τιμωρία στον Παπαδόπουλο για έναν μήνα

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για εξύβριση στον Μένιο Κουτσιαύτη.

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ είχε αποβληθεί στο ματς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, όταν μετά από ένα σκληρό φάουλ σε αντίπαλό του, τα… έψαλε στον Κουτσιαύτη, ο οποίος με τη σειρά του τον απέβαλε για εξύβριση (φέρεται να του είπε: «Τι δίνεις ρε αλήτη»).

Η τιμωρία του από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ ήταν τελικά για τέσσερις αγωνιστικές (εξέτισε ήδη τη μία με τον ΠΑΟΚ), κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει επίσης από τους αγώνες με Ατρόμητο (εντός), Ξάνθη (εντός) και ΑΕΚ (εκτός).

Ακόμα, η ΠΑΕ ΟΦΗ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 9.000 ευρώ και ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, με 7.000 ευρώ, συν απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν μήνα για τα συνθήματα των οπαδών και την επίθεσή του στον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο αντίστοιχα.

Αναλυτικά η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League:

«Βάσει των αναφερομένων στο από 20/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/46/1/9-ιθ από 21/1/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Παπαδόπουλου στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Παναιτωλικός: Επιβάλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Ν. Παπαδόπουλο τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα».

To Top