Ο Άρης δηλώνει συμμετοχή στο Γιούροκαπ!

Έτοιμος να καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά για την συμμετοχή της ομάδας στο Γιούροκαπ της επόμενης περιόδου είναι ο Άρης, εκμεταλλευόμενος το ότι Κολοσσός, Ρέθυμνο και Καβάλα δεν πληρούν τις προδιαγραφές!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS οι κίτρινοι είναι έτοιμοι να αποδεχτούν την συμμετοχή τους στο Γιούροκαπ της επόμενης χρονιάς και βρίσκονται στο τελικό στάδιο της συλλογής όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Στο περιθώριο του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, στην Κωνσταντινούπολη, ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου είχε αφήσει να εννοηθεί ότι κινδυνεύει να χαθεί θέση της Ελλάδας και στο Γιούροκαπ, γνωρίζοντας με λεπτομέρειες τα προβλήματα στο μπασκετικό τμήμα του Άρη.

Προφανώς, είναι πλέον ενήμερος, ότι υπάρχει αλλαγή στο διοικητικό τοπίο και επειδή το “brand name” του Άρη παραμένει σταθερά σε υψηλά επίπεδα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, οι κίτρινοι αναμένεται να δηλώσουν συμμετοχή στο Γιούροκαπ.

Η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση αλλάζει και πάλι δομή. Καταργείται το φάιναλ φορ και θα γίνεται πλέον ένας (μονός) τελικός, ενώ οι ημιτελικοί θα είναι διπλοί. Εικοσιπέντε (25) ομάδες θα μπουν απευθείας στους ομίλους και άλλες επτά θα προκύψουν από τα προκριματικά της Ευρωλίγκας.

To Top