Προγραμματικές δηλώσεις και ανάλυση πλάνου είναι οι άξονες της συνέντευξης Τύπου της ΚΑΕ

Μετά από σχεδόν έναν μήνα, η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, είναι σε θέση αύριο να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που προκύπτουν για το τμήμα μπάσκετ και να προχωρήσει σε… προγραμματικές δηλώσεις, αναλύοντας το πλάνο της.

Στις 22 Μαϊου το νέο διοικητικό σχήμα με τον Λευτέρη Αρβανίτη σε ρόλο προέδρου ανέλαβε το χρίσμα να διοικήσει με την προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. Έκτοτε προχώρησε σε επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις για να αποτυπωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα η εικόνα της ΚΑΕ και οι υποχρεώσεις της. Κανένα θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα, αλλά αυτό είναι ίσως και λογικό, αφού για να ενεργοποιηθούν οι διακανονισμοί των οφειλών προς τους παίκτες, θα πρέπει να υπάρχουν χρήματα. Αυτό το θέμα θα συζητηθεί την Τετάρτη.

Αύριο το μεσημέρι (13.00) ο Αρβανίτης και οι συνεργάτες του θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που έχουν όλοι οι φίλαθλοι του Άρη στο μυαλό τους. Πρωτίστως θα πρέπει να αναλύσουν την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, όπως φυσικά και το πλάνο τους για να αρχίσει η εξυγίανση στο μπασκετικό τμήμα.

Δεν είναι τυχαίο ότι η συνέντευξη Τύπου γίνεται δύο μέρες πριν την πολύ κρίσιμη συνάντηση με τους μετόχους, τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ και φίλους του Αρβανίτη, που θέλουν να συνδράμουν οικονομικά. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του για όσα συμβαίνουν στον μπασκετικό Άρη και 48 ώρες μετά θα αναλύσει το πλάνο του και σε όλους όσοι τον στήριξαν για να αλλάξει διοικητική σελίδα το τμήμα, ζητώντας όμως άμεσα ρευστότητα.

 

To Top