Επιτροπή σωτηρίας με τραπεζικό λογιαριασμό, μπροστάρηδες οι οπαδοί, Λαμπριάκος και Ντίμης στην πρώτη γραμμή!

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα, τα οικονομικά προβλήματα πιέζουν και η οικογένεια του Άρη καλείται να βρει ρεαλιστικές λύσεις.

Το άμεσο άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού και την σύσταση επιτροπής είσπραξης χρημάτων, για την οικονομική ενίσχυση του Άρη από κάθε ενδιαφερόμενο εδώ και τώρα, πρότεινε ο Super 3. Η επιτροπή σωτηρίας μπαίνει στη φάση της υλοποίησης…

Οι οργανωμένοι οπαδοί, ο απλός κόσμος δείχνει να παίρνουν σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση στα… χέρια τους. Η ιδέα ρίχθηκε στο τραπέζι και γίνεται πράξη. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Super 3 πήραν την απόφαση να την αξιοποιήσουν με σκοπό την άμεση εξασφάλιση ρευστότητας στην ΠΑΕ. Μάλιστα αναλαμβάνουν να την υλοποιήσουν.

Η υλοποίηση της ιδέας

Πιο συγκεκριμένα, από Δευτέρα θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να ανοίξει ένας λογαριασμός σε τράπεζα, στον οποίο όποιος Αρειανός το επιθυμεί θα μπορεί να καταθέτει τη δική του «συμμετοχή», προκειμένου να συγκεντρωθούν  χρήματα. Αυτά τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να ανακουφιστεί η ΠΑΕ  από τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις της.

Η επιτροπή

Οι εμπνευστές της πρωτοβουλίας έχουν αποφασίσει να συσταθεί μια επιτροπή με πρόσωπα ευρείας αποδοχής μέσα από την οικογένεια του Άρη. Πρόκειται μια 5μελη επιτροπή η οποία θα συντονίσει και θα ελέγξει την όλη διαδικασία. Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Μetrosport»: «από τους πρώτους που δέχθηκαν σχετική πρόσκληση και φέρεται να την αποδέχθηκε είναι ο Σταύρος Λαμπριάκος. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των κίτρινων είχε συμμετέχει και στο πρόσφατο κάλεσμα της Κ.Μ.Α. με την παρουσία επιχειρηματιών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και είναι ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και την άμεση ανάγκη να βρεθούν χρήματα»

Άλλα πρόσωπα, πέραν του Λαμπριάκου που έχουν δεχθεί πρόσκληση να συμμετέχουν στην 5μελη επιτροπή που θα συσταθεί και λογικά θα την αποδεχθούν είναι ο Ντίμης Παπαϊωάννου και ο Λεωνίδας Μπακούρας (πρόεδρος της ΔΕΠΑ στη Βόρεια Ελλάδα), που πιθανόν θα ανταποκριθεί μέσω εκπροσώπου), ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα μετέχει στο εγχείρημα και κάποιος νομικός από την οικογένεια του Άρη.

Η διαχείριση

Ένα σημαντικό και λεπτό σημείο είναι το πού και πώς θα διαχειριστούν τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται.

Οι πρώτες σκέψεις αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει ποσοστιαία στους ποδοσφαιριστές που παραμένουν στο ρόστερ και έχουν μήνες να δουν το…  χρώμα του χρήματος, στα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, που επίσης έχουν λαμβάνειν πολλές χιλιάδες ευρώ.

 

 

 

To Top