Μπαλασάς: «Φήμες ανεύθυνων τα περί αγοράς ΑΦΜ από τον Άρη»

Πολλά τα σενάρια και οι φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες βδομάδες για το ΑΦΜ, τον Άρη και την Αναγέννηση Επανομής. Ο Ντίμης Παπαϊωάννου από την πλευρά των κίτρινων το διέψευσε κατηγορηματικά.

Μέχρι  στιγμής δεν είχε τοποθετηθεί ο πρόεδρος της Αναγέννησης Επανομής Μιχάλης Μπαλασάς, ο οποίος όταν ρωτήθηκε ήταν κατηγορηματικός.

Ο πρόεδρος της Επανομής διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, περί της αγοράς του ΑΦΜ της ομάδας της Επανομής από τον Άρη, μιλώντας στο sport2310.

«Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ζήτημα. Όλα είναι φήμες. Δεν μας έχει προσεγγίσει ποτέ, κανείς από τον Άρη. Όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι εικασίες ανεύθυνων ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον Άρη ούτε με την Επανομή», είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφορικά με το ότι και στο παρελθόν υπήρξε παρόμοιο θέμα για την αγορά του Α.Φ.Μ. της Επανομής από τους κίτρινους ανέφερε: «Ούτε και τότε υπήρξε κάτι. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού προκύπτουν αυτές οι φήμες».

 

To Top