Αγγέλου: “Κάθε ήττα πονάει, είμαστε εδώ για να πολεμήσουμε, μπράβο στον κόσμο”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε πως όσο κι αν πονάει η ήττα, ο Άρης θα πρέπει να συνεχίσει να παλεύει και να πολεμάει προκειμένου να πετύχει τον στόχο του την άνοιξη. 

Ο προπονητής των κίτρινων επεσήμανε αρχικά στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου: “Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποφασιστικός. Η δημιουργία και οι συνεργασίες ήταν καθοριστικές όπως και η επίθεση στη θέση «τέσσερα» και στοίχισαν στην ομάδα μου. Υστερήσαμε σε αυτό το κομμάτι. Οι νεαροί παίκτες έχουν να μάθουν πολλά. Προσπαθούν να μπουν στο κλίμα της ομάδας, να μάθουν τις συνεργασίες.

Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο, στους ανθρώπους του Άρη που δούλεψαν πολύ αυτή την εβδομάδα, τους ανθρώπους στα γραφεία, ανθρώπους που δούλεψαν εθελοντικά για να υπάρξει αυτή η απίστευτη ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια σε όσους πάλεψαν γι’ αυτό.

Μέσα στην εβδομάδα αναλύσαμε τον αντίπαλο. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα παιχτεί στις θέσεις “ένα”-“δυο” και στη θέση “πέντε”. Δυστυχώς στα κρίσιμα σημεία υστερήσαμε και εκεί.Εμείς δεν τα καταφέραμε. Μπορούμε να πούμε πολλές δικαιολογίες. Βάλαμε κι εμείς μεγάλα σουτ, κάναμε μεγάλα λάθη. Οι αριθμοί δίνουν μια κατεύθυνση.  Εμείς συνεχίζουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας την άνοιξη. Να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα μπορέσει να επικοινωνεί μέσα και έξω από το γήπεδο. Ο αντίπαλος επέβαλλε το παιχνίδι του. Θα πρέπει να δούμε με ποιον τρόπο θα διαχειριστούμε το αποτέλεσμα. Οι αυξομειώσεις στην απόδοση μας ήταν πολύ σημαντικές. Οι μικροί θα πρέπει να μάθουν να παίζουν. Είμαστε εδώ να πολεμήσουμε και να παλέψουμε με τον χρόνο. Κάθε ήττα πονάει. Ο κόσμος μαζεύτηκε στο γήπεδο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το πιο σημαντικό όμως είναι να καταφέρουμε να τον κρατήσουμε στο γήπεδο”.

Για την απόφαση του να χρησιμοποιήσει ελάχιστα τον Μποχωρίδη στο δεύτερο μέρος: ‘Ήταν επιλογή μου να μην παίξει πολύ ο Μποχωρίδης στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν θέλω να το συζητήσω περαιτέρω. Οι παίκτες που έπαιξαν στις θέσεις «ένα» και «δυο» ήταν πιο κατάλληλοι”.

Για την τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ στον κανονικό αγώνα όπου ο Κούπερ ισοφάρισε το σκορ: «Δεν δόθηκε εντολή να γίνει φάουλ. Ήταν απόφαση δική μου».

Για την τελευταία επίθεση του Άρη στην παράταση: «Δεν έγινε αυτό που σχεδιάσαμε».

Σε λίγο περισσότερα…

To Top