Γκίκας: “Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον κόσμο και στα επόμενα παιχνίδια”

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με την φανέλα του Άρη ο Νίκος Γκίκας προσπάθησε, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό όμως δεν ήταν αρκετό. Ο νεαρός γκαρντ μίλησε για την ατμόσφαιρα που έζησε, τα σημεία που κρίθηκε το παιχνίδι αλλά και την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Αρχικά τόνισε: «Θεωρώ ότι η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση και πραγματικά μας βοήθησε πάρα πολύ. Άλλο να το ακούς και άλλο να το ζεις και εύχομαι μακάρι να ξαναυπάρξει κάτι αντίστοιχο άσχετα από το αποτέλεσμα το σημερινό. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον κόσμο και στα επόμενα παιχνίδια. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι η ομάδα προσπαθεί και δίνει τον καλύτερο της εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Παρότι χάσαμε σήμερα και δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο» και συνέχισε λέγοντας: «Θεωρώ ότι στην άμυνα είχαμε αρκετά προβλήματα ειδικότερα στο πικ εν ρολ και στο λόου ποστ και στην επίθεση αρκετά παιδιά βρέθηκαν σε κακή μέρα. Εκεί θεωρώ ότι κρίθηκε το παιχνίδι.

«Στο τρίποντο το δικό μου αλλά και στην επόμενη φάση που βάζει το γκολ-φάουλ ο Μάϊκ(σ.σ Πελεκάνος) νομίζαμε ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει αλλά ήρθε το τρίποντο του Κούπερ και έστειλε το ματς στην παράταση. Μετά από εκεί και πέρα στην παράταση χάσαμε την συγκέντρωση μας και πραγματικά όταν το ματς πάει στην παράταση ακόμα και το ένα λάθος μετράει και αυτό πιστεύω ότι έγινε.

Για το κρίσιμο τρίποντο του Ντι Τζέι Κούπερ και το γεγονός ότι μερικές ημέρες πριν κόντρα στην Μπουντούσνοστ το έκανε ξανά, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του σχολίασε: «Ο Κούπερ έβαλε ένα κρίσιμο τρίποντο δεν θεωρώ ότι αδράνησε η άμυνα. Είχε ένα διπλό σκριν βρήκε λίγο χώρο κατάφερε να σουτάρει, ευστόχησε και ισοφάρισε. Ήταν μία δύσκολη φάση μετά νομίζω ήθελε αρκετό χρόνο παρόλα αυτά δεν βρήκαμε πάλι σκορ και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Τέλος για την επόμενη μέρα και το αμέσως επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά: «Σίγουρα είναι δύσκολη η συνέχεια. Μετά από ένα τέτοιο ματς Άρης-ΠΑΟΚ για τον κάθε παίκτη είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθει όμως όπως είπα και πριν είμαστε ομάδα και πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε γρήγορα και θα ανταπεξέλθουμε των προσδοκιών».

To Top