ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ακαδημία Μπάσκετ: Συμφωνία με τον αθλητικό ψυχολόγο Γιώργο Ιωάννου

Με τον ψυχολόγο Γιώργο Ιωάννου ήρθε σε συμφωνία ο ΑΣ Άρης για να αναλάβει τους αθλητές της ακαδημίας μπάσκετ και όλων των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Ο ΑΣ Άρης και το ARIS Basketball Program ανακοινώνουν τη συμφωνία με τον αθλητικό ψυχολόγο, Γιώργο Ιωάννου, ο οποίος αναλαμβάνει τους αθλητές της Ακαδημίας, αλλά και των αγωνιστικών τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου.

Ποιος είναι ο Γιώργος Ιωάννου

Απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μεταπτυχιακές σπουδές στην Αθλητική Ψυχολογία και στην Ψυχολογία της Άσκησης (MSc.) στο τμήμα της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ειδίκευση στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία ενηλίκων και παιδιών ολοκληρώνοντας την τετραετή εκπαίδευση στην Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Συμπεριφοράς, σύμφωνα με τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Θεραπειών (EABCT).

Μετεκπαίδευση στις Διατροφικές Διαταραχές στην Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς, Παράρτημα Μακεδονίας.

Μετεκπαίδευση στην Ομαδική Θεραπεία στην Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς, Παράρτημα Μακεδονίας

Αθλητικός Ψυχολόγος στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Άρη και του Αγροτικού Αστέρα.

Αθλητικός Ψυχολόγος σε ακαδημίες μπάσκετ στην περιοχή της Θεσσαλονίκης (Άθλος, Μαντουλίδης).

Κάτοχος Διπλώματος Ποδοσφαίρου ΕΠΟ Α’.

Ιδιωτική εργασία σε συμβουλευτικές και ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε ενήλικες, γονείς, οικογένειες, ζευγάρια, εφήβους, παιδιά, αθλητές σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο που αντιμετωπίζουν προβλήματα που επηρεάζουν τους βασικούς τομείς της λειτουργικότητάς τους (από το 2012)”.

To Top