Ανακοίνωση του SUPER 3 με στήριξη σε παίκτες και τεχνικό τιμ και “μηνύματα” προς διοικήσεις ΠΑΕ και ΚΜΑ

Στήριξη στους παίκτες και το τεχνικό τιμ και “καμπανάκια” στις διοικήσεις της ΠΑΕ και της Κοινωνίας Μελών Άρη έστειλαν με ανακοίνωσή τους οι σύνδεσμοι του SUPER 3.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα θα θέλαμε να εκφράσουμε τη στήριξη και την πίστη μας στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό team για τις δυνατότητες τους. Είμαστε σίγουροι ότι στο βαθμό που περνάει από τα πόδια τους θα ανατρέψουν την κατάσταση. ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ: Παίζετε σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΤΟΜΑΤΑ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως , δεν περνάν στην αστεία Ελλάδα όλα από τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Σιχαμένα κοράκια και εντολοδόχοι μας έχουν στερήσει ήδη αρκετούς βαθμούς.

Η ομάδα έχει διοίκηση σε ΠΑΕ και ΚΜΑ που από μόνοι τους μοστραρίστηκαν και ζήτησαν την ψήφο του κόσμου, άρα κατ’ επέκταση και την εκλογή τους.

Κύριε Ηλιάδη και λοιπά τσίρκα – θεσμοί του ΑΡΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ… έχετε στο ακέραιο την ευθύνη για οτιδήποτε γίνεται ή δεν γίνεται στην ομάδα. Τα κωλομπαριλίκια και οι ευλογίες που δίνονταν κάποτε τελείωσαν… ή καλύτερα τις τελειώσαμε…

Κανένας δεν χώνεται στα πόδια σας να σας πει τι θα κάνετε. Κόψτε το λαιμό σας και κάντε ό,τι χρειάζεται για να μην έχουμε γλέντια. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ.

ΥΓ. Στήριξη στην ομάδα αδέρφια μέχρι τέλους. Μην ξεχνάτε τι πήγε να γίνει πέρσυ στην Βέροια. Δεν θα δώσουμε άλλοθι σε κανέναν για να ρίξει το φταίξιμο αλλού. ..

ΥΓ2: Προχωράμε πιο ενωμένοι από ποτέ . .. Όταν παίζετε μαζί μας θα έχετε και τις συνέπειες.

ΥΓ3: Κι εσείς παλαιότερες διοικήσεις, ειδικά από το 2004 και μετά, και οι χειροκροτητές σας, μην ξανοίγεστε γιατί ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ .. ΛΕΣΙΑ…

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – SUPER 3”

 

To Top