Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συμφωνία με Macron

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε κι επίσημα τη συμφωνία με την αθλητική εταιρεία Macron που θα “ντύνει” την ομάδα τουλάχιστο για τα επόμενα δυο χρόνια.

Η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της συνεργασίας της με την γνωστή ιταλική αθλητική εταιρεία ένδυσης Macron.

Τα σχετικά συμφωνητικά υπογράφηκαν μετά την συνάντηση που είχε στα γραφεία της ομάδας μας ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Παναγιώτης Στεφανίδης με τον αντιπρόσωπο της Macron στην Ελλάδα, Νίκο Παπαδάκη, παρουσία του Ντίνου Κούη.

Η συμφωνία είναι διετής (τις σεζόν 2014-’15 και 2015-’16) και η Macron αναλαμβάνει να εξοπλίσει με αθλητικό υλικό τόσο την πρώτη όσο και την δεύτερη ομάδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Επίσης, η ιταλική αθλητική εταιρεία ένδυσης έχει αναλάβει και την επετειακή φανέλα για την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας.

Η Macron, που είναι μια από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες εταιρίες αθλητικού υλικού, συνεργάζεται με σημαντικές ποδοσφαιρικές ομάδες σε όλο τον κόσμο.

Μεταξύ άλλων συνεργάζεται με τις ιταλικές Νάπολι, Λάτσιο, Μπολόνια, την ολλανδική Άλκμααρ, τις ισπανικές Μαγιόρκα, Ρεάλ Μπέτις, τις πορτογαλικές Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπράγκα, Μποαβίτσα, τις αγγλικές Άστον Βίλα, Λιντς, Μίλγουολ και πολλές ακόμη”.

To Top