Κανονικά από αύριο τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη

Τέλος στην ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων μπαίνει από αύριο, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, αποφάσισαν την αναστολή των κινητοποιήσεων τους.

Τα λεωφορεία του Οργανισμού, όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι, θα είναι κανονικά στην διάθεση των πολιτών από αύριο το πρωί.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκάλεσαν με την σημερινή τους κινητοποίηση, τονίζοντας πάντως, πως προχώρησαν σε αυτή την κίνηση προκειμένου να αποτρέψουν την διάλυση του ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πρόεδρος Εγραζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης στο thestival.gr, οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς σήμερα, τα υπουργεία Μεταφορών και Οικονομικών, κατέβαλαν την τελευταία δόση των οφειλόμενων προς τους εργαζομένους, ύψους 4 εκατ. ευρώ. “Αύριο, μετά τις 18:00 το απόγευμα, οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν. Έτσι, αποφασίσαμε να λήξουμε τις κινητοποιήσεις. Αύριο, θα επιδιώξουμε και μια συνάντηση με την υπουργό Μεταφορών, κο Παπαδόπουλο, ώστε να συζητήσουμε και για πιθανές λύσεις των υπόλοιπων προβλημάτων του Οργανισμού” σημείωσε ο κος Τσερμενίδης.

πηγή: thestival.gr

To Top