ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναμένοντας Τζεμπούρ και Μπουγκέρα…

Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Από αύριο το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στην αγωνιστική ετοιμότητα των Ραφίκ Τζεμπούρ και Ματζίντ Μπουγκέρα.

Aμφότεροι απουσιάζουν από τις προπονήσεις εδώ και περίπου μία εβδομάδα, καθώς μετά από το ματς με τον Αιγινιακό δεν ακολούθησαν ούτε μία μέρα πρόγραμμα στο Νέο Ρύσιο.

Αφού, αρχικά, εξασφάλισαν ολιγοήμερη άδεια, προκειμένου να μεταβούν στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους, επέστρεψαν την Τετάρτη, με τον Ματζίντ Μπουγκέρα να δηλώνει άρρωστος, λόγω τροφικής δηλητηρίασης, όπως μετέφερε η ΠΑΕ Άρης.

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ, που εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή, έχει μια κάκωση στον επιγονατιδικό τένοντα του αριστερού ποδιού, από το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Αιγινιακό και έκτοτε ακολουθεί θεραπεία.

Το ζητούμενο στην αυριανή προπόνηση είναι να διαπιστωθεί αν ο Ματζίντ Μπουγκέρα επιστρέψει στη διάθεση του προπονητή του ή συνεχίσει να παραμένει… κλινήρης. Όσο για τον Τζεμπούρ, πρόκειται να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει βελτίωση στον τραυματισμό του.

 

To Top