ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φιλική νίκη για Κισσαμικό και στο βάθος… Άρης

Κισσαμικός και ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έδωσαν φιλικό στο Καστέλι, μετά την αναστολή των εθνικών πρωταθλημάτων. Η ομάδα του Κισσαμικού συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει Άρη, όποτε οριστεί το ματς, με φιλικό αγώνα.

Στο 40’ ένας πρώην παίκτης του Κισσαμικού, ο Δρακάκης, έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (50’) ο Θέος ισοφάρισε και πέντε λεπτά αργότερα ο Μίλιτς με πέναλτι πέτυχε το 2-1.

Ο Σέρβος επιθετικός βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 75’ για το 3-1, για να μειώσει στο 85’ με πέναλτι ένας παίκτης που αναδείχθηκε από τον Κισσαμικό, ο Ντεντάκης. Για τον Κισσαμικό έπαιξε ως αλλαγή ο Φρεντερίκ, που δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα, συμμετέχοντας και στις προπονήσεις της ομάδας. Την Κυριακή (13/11) στους ποδοσφαιριστές δόθηκε ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει τη Δευτέρα (14/11).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Γκέκας, Παγώνης (46’ Τσερκέζος), Παντελάκης (80’ Φυντικάκης), Σταθάκης, Κουρέλλας (46’ Τσοντάκης), Γκούμας (55’ Ενγκουέμ), Τιάγκο (65’ Αντωνιάδης), Μάριο Μαρτίνεθ, Ποκόνγκ (46’ Θέος), Βλάχος (70’ Φρεντερίκ), Μάντζης (46’ Μίλιτς).

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Σταθινάκης (60’ Ασκητίδης), Καρβουνιάρης, Κομπογεννητάκης, Γαλανίδης, Ζντράβκοβιτς, Βουρβαχάκης (46’ Γιακουμάκης), Κυτράκης (60’ Περδικάκης), Ντεντάκης, Ταταράκης (75’ Σταθινάκης), Δρακάκης (60’ Τσίτας).

To Top