Ανεβάζουν… στροφές ομάδα και κόσμος για την επιστροφή στις νίκες

Ο Άρης γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια. Η νίκη στην Κομοτηνή είναι μονόδρομος. Ομάδα και κόσμος ανεβάζουν… στροφές για να επιστρέψουν στις νίκες, πατώντας πιο γερά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Τα προβλήματα, πλην των… γνωστών Πουλίδο και Ηρακλή έχουν μειωθεί. Ο Κώστας Καπετάνος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και φώναξε «παρών», θέτοντας έτσι εαυτόν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Η ομάδα του Άρη θα έχει κανονικά το Σαββατοκύριακο προπόνηση, μια και για τρίτη φορά φέτος, θα αγωνιστεί Δευτέρα.

Είχαν προηγηθεί οι αγώνες με Ολυμπιακό και Βέροια. Για σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο, όπως και την Κυριακή, όπου μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα μεταβεί το απόγευμα της ίδιας μέρας οδικώς στην Κομοτηνή.

Πέρα από την ομάδα και ο κόσμος ετοιμάζεται για την Κομοτηνή.

Στις αρχές της εβδομάδας μπορεί η αστυνομία Ροδόπης να άναψε «κόκκινο» για την οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του Άρη στην Κομοτηνή, αλλά η παρουσία των φίλων της ομάδας είναι δεδομένη.

Από τη στιγμή που η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός είχε απαντήσει θετικά στην αμοιβαία μετακίνηση οπαδών και υπήρχε καλή συνεργασία, τα εμπόδια θα μπορούσαν να ξεπεραστούν με καλή διάθεση.

Η πρόβλεψη για εκδοτήριο επικυρώθηκε οριστικά, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης μέσα από το επίσημο σάιτ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει:

«Όπως έγινε γνωστό, μετά τη σχετική συμφωνία που υπήρξε ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ για το θέμα των εισιτηρίων, την Δευτέρα έξω από Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής θα υπάρχει εκδοτήριο για τον κόσμο του ΑΡΗ».

 

To Top