Νίκη και… φύγαμε για την 2η θέση!

Με τη… φόρα από την άνετη επικράτηση στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ, πάθος και ψυχολογία, ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία στη Μίκρα, στις 17:00, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία στην 7η αγωνιστική της Volleyleague. Στόχος η νίκη και η 2η θέση!

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει εύκολο ματς φέτος στο πρωτάθλημα. Η Λαμία είναι σε καλύτερη κατάσταση από το παιχνίδι του League Cup, όπου είχαμε κερδίσει με 3-0. Εμείς όμως θέλουμε το τρίποντο για να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε αρχίσει, είμαστε σε καλή κατάσταση όπως έδειξε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο λίμπερο των κίτρινων Λάμπης Μπαμπαλιούτας.

Η Λαμία, που στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έδωσε την Πέμπτη φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή στο Χαλκιπούλειο (επικράτησε με 4-0) δεν αντιμετωπίζει προβλήματα κι όπως δήλωσε ο πασαδόρος της ομάδας Μανώλης Δημητριάδης: «Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, που κράτησε τον κορμό της. Η Μίκρα είναι μια δύσκολη έδρα, αλλά κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση κι ανεβαίνουμε στην Θεσσαλονίκη για να αποδείξουμε ότι δίκαια βρισκόμαστε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

To Top