Ανοίγει η αυλαία της νέας σεζόν για την ομάδα μπάσκετ

Η νέα σεζόν για την ομάδα μπάσκετ του Άρη ξεκινά κι επίσημα σήμερα. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενώ θα γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν. Οι εκκρεμότητες είναι λίγες για τον Βαγγέλη Αγγέλου αφού το παζλ της ομάδας έχει σχεδόν συμπληρωθεί. Απομένει η απόκτηση ενός γκαρντ που μπορεί να είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Ανδρέα Χριστοδούλου.

Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα των Νέων ανδρών γκαρντ, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα είναι παρών και στη σημερινή πρώτη προπόνηση. Εφόσον αποκτηθεί τότε θα κλείσει το ρόστερ του Άρη. Στη διάθεση του προπονητή των κίτρινων θα είναι και ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Άρη και περιμένει να λάβει τις εγγυήσεις για τα χρήματα που θα εισπράξει στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του. Απόντες θα είναι ο Τζέρεμι Χαντ που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την επόμενη βδομάδα (σ.σ. 26 Αυγούστου) και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος μετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Ανδρών.

Να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα είναι έτοιμος να μπει κατευθείαν στις προπονήσεις της ομάδας και θα χρειαστεί να ακολουθήσει για κάποιο διάστημα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και θα επιστρέψει όταν ο γιατρός των κίτρινων κρίνει ότι είναι απολύτως καλά.

Οι παίκτες του Άρη θα υποβληθούν στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις ενώ τις επόμενες μέρες θα περάσουν και από εργομετρικά τεστ.

To Top