“Φάνηκε ανέτοιμος ο Άρης, νέο ξεκίνημα με Καλλονή”

Ο Γιάννης Βένος, πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων του Άρη μίλησε για την πρεμιέρα του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα  Σμύρνης, τονίζοντας πως η ομάδα φάνηκε ανέτοιμη.

Αναλυτικά  τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Για τη χθεσινή αναμέτρηση : «Φάνηκε ανέτοιμος. Μπήκε μέσα στο παιχνίδι χωρίς να μας δείξει αυτά που περιμέναμε. Όταν πας στην πρεμιέρα χωρίς καθαρό μυαλό τότε δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Είχε μία ανούσια κατοχή της μπάλας σε κάποια διάστημα αλλά αυτό δεν βοήθησε. Ήταν ένα άσχημο ξεκίνημα όμως έχει δείξει ότι έχει ποιοτικούς παίκτες φέτος. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Στήριζα πολλά στην άμυνα όμως έδειξε κακό πρόσωπο. Ξαναπάμε πάλι την Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα»

Για τον Ίμπε:«Ο Ίμπε ήταν δικαιολογημένα μέτριος. Εγώ περίμενα από άλλα παιδιά που τα είδα και στα φιλικά να παρουσιαστούν καλύτεροι. Δεν θέλω να πω ονόματα γιατί ίσως αδικήσουμε κάποια παιδιά αλλά στο σύνολο η εικόνα δεν ήταν καλή. Δεν μπόρεσε να έχει καλή κυκλοφορία, ο Μανιάς δεν πήρε στηρίγματα ούτε πάσες»

Για τον Κύργια: «Ο Κύργιας είναι ένας αμυντικός που έχει δώσει πολλές ελπίδες σε όλους μας. Το θέμα είναι ότι όταν ένας αμυντικός κάνει λάθος αμέσως φαίνεται. Προσωπικά τον πιστεύω.  Είναι ένας παίκτης που έχει αυτοπεποίθηση. Την θέση την ξέρω και νομίζω ότι έχει να δώσει πολλά. Γενικά είχε στην χθεσινή αναμέτρηση σωστές τοποθετήσεις. Έκανε ένα λάθος, μπορεί να βάλεις και αυτογκόλ αλλά δεν έγινε και τίποτα. Αυτά συμβαίνουν σε όλους»

Για την απουσία του Αγκάνθο:«Ο Αγκάνθο είναι ένας έμπειρος παίκτης που σίγουρα η παρουσία του επιδρά και στους συμπαίκτες του. Όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες του. Όμως ακόμη και χωρίς τον Αγκάνθο η ομάδα είχε δείξει ένα άλλο πρόσωπο από ότι χθες. Έχουμε το παιχνίδι της Κυριακής να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Η ζωή συνεχίζεται»

To Top