Ανοδική πορεία κόντρα και στους τραυματισμούς και τις απουσίες

Πέρα από τα δεδομένα προβλήματα που έχει από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, με τους περιορισμούς στις μεταγραφές και το υπό συγκεκριμένες συνθήκες δομημένο ρόστερ, ο Άρης έπρεπε να αντιμετωπίσει και τους τραυματισμούς. Τους μισούς αγώνες οι κίτρινοι τους έδωσαν έχοντας τουλάχιστον έναν απόντα, μέσα στο 2013 οι απόντες αυξήθηκαν, αλλά αυτό δεν επηρέασε την πορεία της ομάδας.

Οι κίτρινοι από την 8η αγωνιστική και μετά έχουν μονίμως τραυματισμούς και δεν μπορούν να αγωνιστούν πλήρεις. Για τρεις αγωνιστικές έλειψε ο Γιώργος Τσιάρας, στους αγώνες με Ολυμπιακό, Ίκαρο και ΚΑΟΔ λόγω προβλήματος στην μέση.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος απουσίασε στον πρώτο αγώνα του 2013, κόντρα στο Περιστέρι και έκτοτε παίζει με πρόβλημα (Καβάλα, Κολοσσός).

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχει χάσει όλους τους αγώνες στο 2013 και ετοιμάζεται να επιστρέψει την Δευτέρα κόντρα τον Παναθηναϊκό.

Ο Σωτήρης Καραποστόλου αποχώρησε στο ημίχρονο του αγώνα με το Περιστέρι, στις αρχές του μήνα και έκτοτε δεν έχει ξαναπαίξει.

Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Είναι μέσα στο πρόγραμμα. Κάθε προπονητής το έχει στο πίσω μέρος του μυαλό του. Ο Άρης παρότι είχε τραυματίες και απόντες στα έξι από τα 13 παιχνίδια του πρώτου γύρου (είναι περισσότερα τα παιχνίδια αν αναλογιστεί κανείς ότι Βεργίνης, Χαντ και Τσιάρας μπήκαν πιο μετά στην ομάδα) και μόλις τέσσερις παίκτες του (Πάσαλιτς, Ασημακόπουλος, Χαρίσης, Σαρικόπουλος) έπαιξαν και τα 13 παιχνίδια του α’ γύρου, κατάφερε να πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε σε αυτό το διάστημα (από την 8η αγωνιστική και μετά) και να βρεθεί στην 6η θέση, “βγάζοντας” και παίκτες όπως ο Μούρτος, ο Βεζένκοφ και ο Χαντ.

Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα υπάρχει πάλι απών, ο Καραποστόλου και ουδείς γνωρίζει ακόμα τι μέλλει γενέσθαι με τον χθεσινό τραυματισμό του Δημήτρη Βεργίνη.

Ο Αγγέλου ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα είναι πλήρης και χωρίς τραυματισμούς από το ματς με τους πράσινους και μετά όταν και ξεκινούν αγώνες που οι κίτρινοι και πρέπει και μπορούν να κερδίσουν.

 

To Top