Ο Ζαραδούκας έπαιξε τον ρόλο του…

Ο δρόμος για τη μεταγραφή του Ανδρέα Τάτου είχε ανοίξει από την περασμένη βδομάδα, όταν τακτοποιήθηκαν κάποιες εκκρεμότητες προς τον ατζέντη του Κίμωνα Κοκορόγιαννη. Από κει και πέρα, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είχε πάντα θετική σκέψη για τον Άρη.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, είναι γεγονός ότι έπαιξε τον ρόλο του και η στάση που κράτησε ο Γιάννης Ζαραδούκας με τον οποίο ο Τάτος είναι πολύ φίλος. Είχαν συχνή επικοινωνία, μιλούσαν στο τηλέφωνο και ο Ζαραδούκας δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα, παρά αρκέστηκε απλά να… περιγράψει αυτά που έζησε από την πρώτη γραμμή στο Κλεάνθης Βικελίδης. Και ήταν θετικά.

Ο 28χρονος διεθνής μεσοαμυντικός δεν κρύβει στο περιβάλλον του, ότι ο Άρης τον «κέρδισε» στις πρώτες μέρες που βρίσκεται στο Κλεάνθης Βικελίδης. Τις θετικές αυτές εντυπώσεις μετέφερε στον επιστήθιο φίλο του και ο Τάτος δεν άργησε να καταλήξει οριστικά υπέρ των κίτρινων.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ακόμη ότι ο Τάτος θα έχει στον Άρη δυο γνώριμους, μέχρι και πρόσφατα συμπαίκτες του (Ζαραδούκας, Τάτος), ενώ μέσω των κίτρινων θέλει να πάρει παιχνίδια για να φωνάξει παρών και πάλι στην Εθνική.

To Top