Χωρίς κατηγορία

Αντίο μετά από 156 μέρες! “Κλείστε τα αυτιά σας και μην αδικείτε τους εαυτούς σας” είπαν στους παίκτες

Μετά από 156 μέρες, τα μέλη της διοικούσας αποχωρούν από την ΠΑΕ Άρης. Σήμερα στο Νέο Ρύσιο βρέθηκαν ο Αλέκος Κατσιαούνης, ο Πάνος Στεφανίδης και ο Ανώνης Ζαμπέτας, εκπροσωπώντας τη διοικούσα, προκειμένου να αποχαιρετήσουν την ομάδα και να μιλήσουν στους παίκτες, πριν αποτελέσουν παρελθόν και τυπικά.

Η διοικούσα ανέλαβε στις 26 Ιουνίου και μετά από 156 μέρες αποχωρεί. Υπήρχε η δεδομένη αμηχανία σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά μετά την δεδομένη καλή σχέση και συνεργασία που είχε αναπτυχθεί τους τελευταίους μήνες. Οι τρεις παράγοντες προσπάθησαν να ανυψώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών.

Στην ομιλία τους ενημέρωσαν για την αποχώρησή τους, μια και αλλάει η διοίκηση και τους ζήτησαν να “μείνετε ανεπηρέαστοι από τις εξελίξεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός. Εσείς έχετε το Σάββατο ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι” ενώ τους προέτρεψαν να κλείσουν τα αυτά τους στα όσα λέγονται προκειμένου: “να συγκεντρωθείτε και να  δουλέψτε ακόμη πιο σκληρά. Δεν πρέπει να τα παρατήσετε τώρα, προκειμένου να ξεπεράσει την κατάσταση αυτή η ομάδα”.

Σε άλλο σημείο των όσων ειπώθηκαν από την πλευρά των απερχόμενων παραγόντων θέλησαν να κεντρίσουν τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό τονίζοντας ότι: “Σταματήστε να αδικείται τους εαυτούς σας. Είστε καλοί παίκτες και δεν σας αξίζουν αυτά τα αποτελέσματα».

To Top