Αποκάλυψη PRESSARIS για τη συνάντηση – Γιαννιώτας σε διοίκηση: «Μένω στον Άρη, όχι τώρα ανανέωση»!

Η συνάντηση της διοίκησης του Άρη με τον εκπρόσωπο του Γιάννη Γιαννιώτα το απόγευμα της Τετάρτης ήταν σημαντική και χρήσιμη και αποτέλεσε ένα ξεκαθάρισμα θέσεων και προθέσεων. Σε μια ειλικρινή βάση, όπως υπογράμμισαν και οι δυο πλευρές.

Όπως είναι γνωστό, ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο, ο Γιαννιώτας δήλωσε μόλις προχθές ότι «θεωρεί τιμητική την πρωτοβουλία ανανέωσης» και ξεκαθάρισε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει άλλη ομάδα εκτός από τον Άρη.

Χθες έγινε μια νέα συνάντηση, αυτήν τη φορά ανάμεσα στον Αντώνη Ζαμπέτα και τον εκπρόσωπο του παίκτη, Σπύρο Σιούγγαρη. Η πλευρά του Άρη επανέλαβε την πρότασή της. Ξεκάθαρη και στοχευμένη: 3ετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές 70.000-100.000-150.000 ευρώ αντίστοιχα, με αύξηση και της ρήτρας στο συμβόλαιο, η οποία σήμερα είναι μόλις 150.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, η πλευρά του παίκτη ξεκαθάρισε τις δικές της θέσεις:

1. Δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταγραφής του Γιαννιώτα σε ελληνική ομάδα, παρά τις προτάσεις που του έγιναν. Ειδικά από τη στιγμή που καμία δεν θα ικανοποιούσε τον Άρη (με το δεδομένο της ρήτρας των 150.000 ευρώ), η θέση του νεαρού μεσοεπιθετικού είναι ξεκάθαρη: «μένω στον Άρη». Ας μην ξεχνάμε το… τριπλό όχι στην κρούση του ΠΑΟΚ, αλλά και τις κινήσεις των Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Για την τελευταία ειδικά, τα σενάρια χαρακτηρίζονται επιεικώς “αστεία¨.

2. Αυτή τη στιγμή το… τάιμινγκ για μια συζήτηση ανανέωσης δεν θεωρείται άμεσης προτεραιότητας από την πλευρά του παίκτη, η οποία δεν δείχνει διατεθειμένη να υπογράψει άμεσα γι αυτήν. Ο Γιαννιώτας είναι θετικός στο να ανανεώσει στον Άρη, αλλά προτιμάει να μην γίνει αυτό τώρα, ειδικά από τη στιγμή που αυτό μπορεί να γίνει και κατά τη διάρκεια της περιόδου. Με την λεγόμενη «τροποποίηση του συμβολαίου» δεν υπάρχει χρονικός ορίζοντας ή προθεσμία για να γίνει η επέκταση της συνεργασίας Άρη και Γιαννιώτα.

Το θέμα του Γιαννιώτα λογικά κλείνει προς το παρόν εδώ. Κάποιο νέο ραντεβού τις αμέσως επόμενες μέρες δεν θα γίνει. Ο παίκτης είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τον Άρη και δήλωσε έτοιμος να σηκώσει το αγωνιστικό βάρος που του αναλογεί. Όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν για την ώρα στην άκρη…

 

To Top