Όταν ο Κοέλιο συνάντησε το όνειρο της Μπενφίκα (videos-photos)

O Νούνο Κοέλιο (25, 1,83μ.) θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει την θέση του αμυντικού μέσου στον Άρη την προσεχή αγωνιστική χρονιά. Ο Πορτογάλος μέσος ανήκει στη Μπενφίκα και θα δοθεί με τη μορφή δανεισμού στους κίτρινους. Έρχεται σήμερα (22.55) στην Θεσσαλονίκη και το PRESSARIS… σκάλισε λίγο το παρελθόν του!

Ο Κοέλιο συνάντησε το όνειρό του με τη μεταγραφή στη Μπενφίκα το 2011. Προερχόμενος από δυο γεμάτες χρονιές με την Ακαντέμικα δεν έκρυψε την χαρά του, όταν οι “Αετοί της Λισαβόνας” του έκαναν τετραετές συμβόλαιο.

Οι φωτογραφίες και οι δηλώσεις του ήταν χαρακτηριστικές για το πώς ζούσε το όνειρό του στην ιστορική ομάδα της Πορτογαλίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κοέλιο, τη χρονιά πριν μεταγραφεί στην Μπενφίκα ήταν ο πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης της Ακαντέμικα μέσα στο Ντα Λούζ με σκορ 1-0! Μάλιστα είχε φιλοξενηθεί στο στούντιο στην κατά κάποιο τρόπο “Αθλητική Κυριακή” της Πορτογαλία στο sport tv, ως βασικός καλεσμένος.

Η συνέχεια γνωστή. Ο Κοέλιο αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια δανεικός στην Μπέιρα Μαρ και φέτος, κατά τη διάρκεια του τετραετούς συμβολαίου του στον Άρη!

Δείτε χαρακτηριστικά βίντεο από δηλώσεις και αγωνιστική δράση του Κοέλιο καθώς και φωτογραφίες με την Μπενφίκα

 

To Top