Απόλλων Σμύρνης: «Ο κ. Κλάτενμπεργκ θέλει να μας εξοντώσει»

Νέα, πολύ «σκληρή» επίσημη τοποθέτηση κατά του αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ έκανε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Αφορμή ο ορισμός του διαιτητή Κουτσιαύτη στο καθοριστικό ματς της 24ης αγωνιστικής με τη Λαμία, υποστηρίζοντας σε ανακοίνωσή της το απόγευμα της Παρασκευής (18/02), πως ο Άγγλος επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας, θέλει να… εξοντώσει τους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«O κ. Κλάτενμπεργκ μας δείχνει την δύναμη του και την πρόθεσή του να εξοντώσει την ομάδα μας. Έκπληξη και τεράστια απορία νιώσαμε με τον ορισμό του κ. Κουτσιαύτη για τον αγώνα μας με τη Λαμία, την Κυριακή. Είναι ο ίδιος διαιτητής που έδωσε τα δύο προσχηματικά πέναλτι σε βάρος μας στην Θεσσαλονίκη και έκλεισε τα μάτια σε ένα ακόμη πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στον ίδιο αγώνα.

Προφανώς ο κ. Κλάτενμπεργκ ενοχλείται από την φωνή μας για τα ανύπαρκτα πέναλτι του κ. Ευαγγέλου και αποφάσισε να εκδικηθεί με τον ορισμό του κ. Κουτσιαύτη καθώς είχαμε ζητήσει την εξαίρεση του.

Κύριε Κλάτενμπεργκ οι ευθύνες σας είναι τεράστιες για τους διαιτητές- πουλέν που έχετε δημιουργήσει και στέλνετε σε κάθε αγώνα.

Σας ζητούμε να αλλάξετε τον διαιτητή και να βάλετε έναν κανονικό, διότι στο πρώτο προσχηματικό σφύριγμα του κ. Κουτσιαύτη η ομάδα μας θα αποχωρήσει από το γήπεδο και η ευθύνη θα βαραίνει εσάς γιατί γνωρίζετε το πρόβλημα και αντί να το λύσετε συνεχίζετε να κάνετε δημόσιες σχέσεις».

To Top