Βελτίωση της διαιτησίας περιμένει ο Ατρόμητος μετά τον διάλογο Σπανού-Κλάτενμπεργκ

Πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά η συνομιλία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ με τον Γιώργο Σπανό, λίγο πριν και το εξ αναβολής ματς με τον Άρη την Τετάρτη (23/2).

Μαρκ Κλάτενμπεργκ και Γιώργος Σπανός δεν συναντήθηκαν τελικά στα γραφεία της ΕΠΟ όπως είχε προγραμματιστεί, ωστόσο οι δύο άντρες τα είπαν τηλεφωνικά την Παρασκευή.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου μετέφερε στον Άγγλο αρχιδιαιτητή τα πολλά παράπονα της ομάδας του για τις διαιτησίες των τελευταίων αγώνων, με αποκορύφωμα το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και γενικά για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο σύλλογος του Περιστερίου κατά τη φετινή σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε πως σε λίγες μέρες θα αντιμετωπίσεουν τον Άρη, σε εξαναβολής ματς της Super League 1.

Για το τελευταίο παιχνίδι τους πάντως, παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Κλάτενμπεργκ ότι έγιναν σοβαρά λάθη και δεσμεύθηκε ότι οι ορισμοί των διαιτητών γίνονται ακριβώς με γνώμονα το 50-50, κάτι που θα συνεχιστεί ειδικότερα τώρα που τα ματς από βαθμολογικής σημασίας είναι ακόμα πιο κρίσιμα.

Ύστερα από αυτό, ο Ατρόμητος πλέον περιμένει να δει στην πράξη τις δίκαιες διαιτησίες από εδώ και στο εξής, με τους ανθρώπους της ομάδας να τονίζουν πως εξακολουθούν να έχουν εμπιστοσύνη στον Άγγλο, αρκεί αυτή τη φορά να δουν και έμπρακτα τη βελτίωση που περιμένουν.

To Top