Απόντες από την “πρώτη” Ματέο και Πάλμα

Χορτάρι πάτησαν και πάλι οι ποδοσφαιριστές του Άρη, ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Μια προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε με αρκετές και σημαντικές απουσίες λόγω αδειών μεταξύ αυτών οι Λουίς Πάλμα και Ματέο Γκαρσία.

Αναλυτικά:

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (το πρόγραμμα περιλάμβανε αερόβια αγωνιστικά παιχνίδια).

Από τη σημερινή «πρώτη», εκτός από τους διεθνείς Γιάκουμπ Μπράμπετς, Νικολάς Ενκουλού, απουσίαζαν και οι Χουλιάν Κουέστα, Μόζες Οντουμπάζιο, Αντρέ Γκρέι (έχουν άδεια, λόγω του γάμου τους), Ματέο Γκαρσία, Λουίς Πάλμα.

Οι δύο τελευταίοι, που αναμένονται απόψε και αύριο αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη θα περάσουν από τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν προπονήσεις.

Τόσο αύριο, Παρασκευή, όσο και το Σάββατο το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στο «Δασυγένειο».

To Top