ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα φιλικά του Άρη στη Βουλγαρία

Δύο ταξίδια σε χώρες του εξωτερικού περιλαμβάνει η καλοκαιρινή προετοιμασία του Άρη. Πρώτος σταθμός το Ισραήλ από τις 21 έως 25 Ιουνίου κι έπειτα η Βουλγαρία με αναχώρηση την 1η Ιουλίου.

Η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει:

Σε συνέχεια της ενημέρωσης για το πρόγραμμα της προετοιμασίας, μετά τη μετάβαση στο Ισραήλ (21/06-25/06) και τα φιλικά παιχνίδια με την Maccabi Haifa, την 1η Ιουλίου η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Στο αθλητικό κέντρο της γειτονικής χώρας η ομάδα μας θα παραμείνει έως τις 5 Ιουλίου, ενώ στις 2 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Botev Plovdiv στην έδρα της.

Να σημειωθεί ότι για τις 5 Ιουλίου, πριν από την επιστροφή της αποστολής της ομάδας μας στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται η διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού επί βουλγαρικού εδάφους (τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες).

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους είναι προγραμματισμένο για τις 9 Ιουλίου με αντίπαλο την FC CSKA 1948 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ανακοινώθηκαν τα φιλικά του Άρη στη Βουλγαρία! Οι τρεις πρώτοι αντίπαλοι της νέας χρονιάς…

Οριστικοποιήθηκαν οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, οι ώρες και τα γήπεδα που θα γίνουν τα τρία φιλικά παιχνίδια του Άρη επί βουλγαρικού εδάφους στο διάστημα του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας στο αθλητικό κέντρο του Pravets στη γειτονική χώρα από τις 7 μέχρι τις 17 Ιουλίου.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης οι κίτρινοι θα αντιμετωπίσουν την FC Pirin (10/07, 18:30) στο Pravets, την Litex Lovech (13/07, 19:00) στο Lovech και την Botev Vratsa (16/07, 18:00) στο Pravets.

Αυτοί θα είναι οι τρεις πρώτοι αντίπαλοι της νέας χρονιάς, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να θέλει να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την νέα ομάδα που δημιουργεί,

To Top