Πάσαλιτς: «Δε λέω όχι, αλλά ακόμα δεν έχω πρόταση»

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς είναι στα πλάνα του Άρη για την ερχόμενη σεζόν και σε συνέντευξή του τόνισε ότι δε λέει “όχι”, ξεκαθαρίζει όμως ότι δεν έχει ακόμα πρόταση στα χέρια του. Παράλληλα, εξέφρασε τη χαρά του για την παραμονή του Βαγγέλη Αγγέλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάσαλιτς στα “Αθλητικά Νέα των Συντακτών”:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΓΓΕΛΟΥ: «Η παραμονή του κόουτς είναι μεγάλη επιτυχία. Θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε στην ομάδα μόνο που τώρα μπορεί να κτίσει την δική του ομάδα».
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ: «Δεν γνωρίζω καμία πρόταση ομάδας. Ούτε από τον Αρη. Δεν νομίζω  να έχουν μιλήσει με τον ατζέντη μου γιατι θα με ενημέρωνε. Δε λέω όχι σε ενδεχόμενο παραμονής μου στον Άρη. Αλλά αυτή την στιγμή δεν έχω τίποτα. Ούτε καν ανεπίσημη πρόταση, τίποτα».
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ: «Δεν θέλω να περάσω και πάλι ό,τι πέρσι. Όπως θυμάστε εξ αιτίας του τραυμσατισμού μου αναγκάστικα να περιμένω πάρα πολύ. Τώρα πριν πάω στο Ευρωμπάσκετ θέλω να έχω υπογράψει μια ομάδα».
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΣΝΙΑΣ: «Θέλω λίγο να ξεκουραστώ να ηρεμήσω προκειμένου να επιστρέψω με περισσότερο δύναμη στα γήπεδα. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη διοργάνωση και όλα τα παιδιά στην Εθνική μας ομάδα είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για την διάκριση. Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε να φτάσουμε μέχρι τους οκτώ. Αν και είμαστε σε πολύ δύσκολο όμιλο».
To Top