Από τις τσέπες των Αρειανών θα φτιαχτεί η νέα ομάδα μπάσκετ!

Στην συνάντηση γνωριμίας του με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο πρόεδρος της ΚΑΕ είπε κάτι πολύ σημαντικό, που αφορά την επόμενη χρονιά και τον τρόπο με τον οποίο θα πληρώνεται η ομάδα που θα παίζει και η… ομάδα που έχει λαμβάνειν τα περασμένα έτη.

Αν τελικώς προκριθεί η λύση του ΕΣΑΚΕ ως τριτεγγυητή για τις οφειλές προς παίκτες των περασμένων ετών, τα έσοδα από το (όποιο) τηλεοπτικό συμβόλαιο και την (δεδομένη) χορηγία του ΟΠΑΠ θα πηγαίνουν προς αυτές τις υποχρεώσεις. Ενδεχομένως μέσα από αυτά τα χρήματα να πληρώνονται και οι οφειλές προς το δημόσιο (εφορία, ΙΚΑ) για να έχει εξασφαλισμένη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα η ΚΑΕ.

Στο μυαλό του Λευτέρη Αρβανίτη την ομάδα της επόμενης χρονιάς ουσιαστικά θα την “φτιάξουν” οι Αρειανοί. Τα έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας, τα έσοδα από τα απλά εισιτήρια, η οικονομική στήριξη του πηρύνα των μετόχων και των μελών της ΣΑΡΙΣΑ, οι όποιες χορηγίες και διαφημίσεις καταφέρει να κλείσει το τμήμα μάρκετινγκ.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται ο κόσμος του Άρη έχει κεντρικό ρόλο. Υπάρχει διοίκηση κοινής αποδοχής, όλοι έχουν κατανοήσει το βαθμό δυσκολίας με τον οποίο δρα η νέα διοίκηση, μένει στην πράξη να στηριχθεί η προσπάθεια.

To Top