«Ζεστός» ο Γράντας, τι είπε στο περιβάλλον του για τον Άρη

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Γιάννη Βένου στο PRESSARIS, ο Λάμπρος Γράντας ένα από τα πρόσωπα που συμμετέχουν στις τελευταίες διεργασίες των κίτρινων δείχνει αρκετά… «ζεστός» και διατεθειμένος να βοηθήσει τη συνολική προσπάθεια.

«Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Βούληση για βοήθεια υπάρχει, ο Άρης όμως χρειάζεται βιώσιμη και ουσιαστική πρόταση. Για τον λόγο αυτό θέλουμε να έχουμε καθαρή εικόνα για τα ανοίγματα και τις υποχρεώσεις της ομάδας» επεσήμανε χαρακτηριστικά o Γιάννης Βένος… Πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία κινούνται οι επόμενες εξελίξεις…

Ο Γράντας είχε πριν λίγες μέρες δώσει το στίγμα των προθέσεων του μέσα από την τοποθέτησή του στο PRESSARIS. Άνοιξε την πόρτα των εξελίξεων με φανερή διάθεση να φωνάξει παρών, σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γράντας πέρα από τη δεδομένη προτροπή του Γιάννη Βένου και τις επαφές μαζί του, έχει κάνει μερικές σημαντικές συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παίρνοντας απόψεις και καταθέτοντας τις δικές του.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα όσα εκφράζει ο ίδιος στο περιβάλλον του είναι φανερό ότι είναι… «ζεστός» στην λογική, όμως, μιας συλλογικής προσπάθειας. «Μια είναι η ουσία και δεν χρειάζονται τόσες πολλές συναντήσεις και να επαναλαμβανόμαστε. Εδώ χρειάζονται χρήματα. Εγώ εδώ είμαι» φέρεται να λέει στο περιβάλλον του, την ώρα που έχουν κυκλοφορήσει οι πληροφορίες ότι σε μια από τις τοποθετήσεις ξεκαθάρισε ότι είναι διατεθειμένος να βάλει μόνος του όσα χρήματα… μαζέψουν οι υπόλοιποι.

Όλα αυτά, βέβαια, αναμένεται να πάρουν συγκεκριμένη μορφή. Ο χρόνος επαναλαμβάνουμε ότι έχει εξαντληθεί, με ανοιχτές τις πληγές. Ο κόσμος του Άρη απαιτεί ξεκάθαρες θέσεις και προθέσεις. Όχι παιχνίδια πίσω από την πλάτη του.

To Top