Βάζουν τσάρτερ για το Άρης-ΠΑΟΚ οι Αρειανοί της Κύπρου!

Βάζουν τσάρτερ για το Άρης-ΠΑΟΚ οι Αρειανοί της Κύπρου!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

“ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΠΑΙΝΩ… για το ΑΡΗΣ – παοκ.

Οπως σας έχουμε ενημερώσει ο SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL βρίσκεται σε επαφή με την AEGEAN για ναύλωση πτήσης (charter) από Λάρνακα για Θεσσαλονίκη με επιστροφή και σκοπό τη μαζική παρουσία των μελών του συνδέσμου στο Γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης.

Επειδή η εκδήλωση ενδιαφέροντος ήταν πέραν αυτής που αναμέναμε, αποφασίστηκε η πτήση να γίνει από τις 3 μέχρι τις 5 ή 6 Ιανουαρίου για το παιχνίδι της Αρειανάρας με τον παοκ.

Οι επιλογές είναι δύο είτε με αεροσκάφος AIRBUS χωρητικότητας 174 θέσεων, είτε με αεροσκάφος AIRBUS χωρητικότητας 201 θέσεων. Μάλλον θα πάμε με τη δεύτερη επιλογή επειδή μπορούμε να γεμίσουμε το αεροπλάνο και να πάρουμε ακόμη καλύτερη τιμή.

Η διαδικασία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και σε δύο εβδομάδες θα έχουμε την τελική τιμή η οποία θα είναι και πολύ ελκυστική.

Μοναδικό πρόβλημα προς το παρόν, είναι ο μη ορισμός ημερομηνίας και ώρας του παιχνιδιού από τη Super League. Αυτό σημαίνει ότι θα φύγουμε Παρασκευή βράδυ 3-1-2020 μετά τις 8μμ και θα επιστρέψουμε Κυριακή 5-1-2020 αργά το βράδυ. Εκτός αν το παιχνίδι οριστεί Κυριακή βράδυ. Σε αυτήτην περίπτωση η επιστροφή θα γίνει το πρωί της δευτέρας 6-1-2020.

Προτεραιότητα και ειδική τιμή θα έχουν μόνο τα μέλη του συνδέσμου. Για φίλους της ομάδας – μη μέλη – η τιμή θα είναι διαφορετική.

Οσοι ενδιαφέρεστε παρακαλώ δηλώστε το κάτω από την ανάρτηση ονομαστικά, είτε στην πρώτη ανάρτηση που βρίσκεται στις ανακοινώσεις της σελίδας. Παράδειγμα : ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους

ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΠΑΙΝΩ….για το ΑΡΗΣ – παοκ”.

To Top