ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Άρη για Λαμία

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, ενώ αύριο αναμένεται να βγει η αποστολή που θα βρεθεί στη Λαμία για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην τοπική ομάδα.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο «Αθανάσιος Διάκος» (05/03, 17:30).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική).

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Άρη για την Τρίπολη

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για την Τρίπολη.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και η σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία περιλάμβανε ασκήσεις συναρμογής, επιθετική τακτική και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (11/09, 21:30), στον οποίο η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μπράιαν Νταμπό.

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Άρη

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη…

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

“Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, που έγινε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει η τεχνική ηγεσία για αύριο, Σάββατο, υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης (10/03) ενόψει της αναμέτρησης του επόμενου Σαββάτου με τον Ο.Φ.Η. στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/03, 19:30), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Play-Off του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020”.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Άρη, διπλή προπόνηση αύριο

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Άρη, διπλή προπόνηση αύριο, κάτω από την καθοδήγηση του Σούλη Μαρκόπουλου για το κιτρινόμαυρο μπάσκετ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ:

“Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα (29/08) η προετοιμασία του ΑΡΗ, με τους παίκτες να προπονούνται μια φορά το απόγευμα. Αύριο (30/08) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση”.

To Top