ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βετούλας: “Βελτιωμένος ο Άρης με Μποχωρίδη, θέλει τη στήριξη του κόσμου στα δύσκολα”

O προπονητής του Ρεθύμνου Νίκος Βετούλας, πρώην προπονητής και παίκτης του Άρη, μίλησε με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Στοίχημα και Casino στο Stoiximan.gr! Το Παιχνίδι Σου Καλύτερο!

Αναλυτικά στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για το παιχνίδι της Κυριακής ανέφερε:

Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Άρης φαίνεται ότι με την έλευση του Μποχωρίδη και τις αλλαγές που έλεγαν έχει βελτιωθεί αρκετά. Δεν μας ξεγελάει η εικόνα του παιχνιδιού ενάντια στην Ναντέρ. Εμείς πρέπει να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στην έδρα μας.

Για το ότι είναι μια «γρήγορη» ομάδα:

Μας αρέσει να ανοίγουμε το παιχνίδι και να τρέχουμε, αλλά πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στην άμυνα και τα ριμπάουντ, όταν διεκδικούμε τα ριμπάουντ μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με οποιαδήποτε ομάδα, αλλιώς έχουμε πρόβλημα.

Για το δίδυμο Αρμστεντ-Μούντι:

Ο Άρμστεντ είναι ένα πιο έμπειρο παιδί, ο Μουντι άργησε να μπει στο κλίμα του Ελληνικού πρωταθλήματος αλλά πλέον βοηθάει την ομάδα.

Για την προσπάθεια του Παναγιώτη Γιαννάκη:

Είναι μια προσπάθεια που θέλει χρόνο, στο αγωνιστικό κομμάτι με τις τελευταίες αλλαγές φαίνεται ότι υπάρχει μεγαλύτερη ομοιογένεια και δίνονται ευκαιρίες στους Έλληνες παίκτες. Υπάρχουν παιδιά όπως ο Χρηστίδης και ο Φλιώνης που παίρνουν ευκαιρίες και μπορούν να βοηθήσουν στο μέλλον. Δεν γίνονται θαύματα στον αθλητισμό, από την μια μέρα στην άλλη.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη:

Δεν χρειάζεται να πω εγώ για το ποιόν του κόουτς, χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι στο μπάσκετ.

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη:

Είναι ένα παιδί που είχε πολλές εικόνες, αυτό που του έλλειπε είναι το παιχνίδι και μπορεί να βοηθήσει τον Άρη.

Για το εάν θεωρούσε ότι όντως υπήρχε θέμα παραμονής του Άρη στις χαμηλές θέσεις:

Στην Ελλάδα είναι πολύ νωρίς, με την έλευση του δευτέρου γύρου μπορούμε να πούμε κάποια περισσότερα πράγματα, αλλά θέμα τέτοιο δεν νομίζω ότι υπάρχει, ο Άρης έχει τον κόσμο, έχει το γήπεδο, έχει το όνομα και θα παίρνει όσα παιχνίδια χρειάζεται.

Για τους στόχους του Ρεθύμνου:

Είναι νωρίς να μιλάμε για αυτά, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι γιατί στο Ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε.

Για τον κόσμο του Άρη:

Η ομάδα θέλει την στήριξη του κόσμου στα δύσκολα, το έκανε στο παρελθόν, και πιστεύω ότι θα το κάνει και τώρα.

Για την κατάκτηση του τελευταίου τίτλου του Άρη το 2004, όταν ήταν παίκτης των κιτρινόμαυρων είπε: 

Ήταν μια καλή ομάδα τότε με προπονητή τον Μπάρτον, με παίκτες όπως οι Πάρκερ, Κόμματος, Ραϊτσεβιτς και καταφέραμε εκείνη την επιτυχία.

To Top