ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωσαν μεταγραφές Τρίκαλα και Πανσερραϊκός

Την απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα, Δημήτρη Πολίτη, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Παναιγιάλειο ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός. 

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση για ενάμιση χρόνο του φερέλπιδος τερματοφύλακα Δημήτρη Πολίτη που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιγιάλειο,με τον οποίο αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, και είναι προϊόν των φημισμένων ακαδημιών του Πανιώνιου! Καλώς ήρθες Δημήτρη στην οικογένεια μας!

Σε μία ακόμα προσθήκη προχώρησε ο ΑΟ Τρίκαλα. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού, Γιώργου Τουγλή από τον Αχαρναϊκό.

Ο Τουγλής την τρέχουσα σεζόν είχε μία συμμετοχή με την ομάδα του Μενιδίου στο Κύπελλο και πέρυσι έπαιξε σε 6 αγώνες του ΑΟΧ. Για έναν χρόνο ήταν στον ΟΦΗ χωρίς να παίξει σε επίσημο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Τούγλη. Ο 21χρονος αριστερός μπακ έχει αγωνιστεί στον Αχαρναϊκό, στον ΟΦΗ, την Κ20 του Πλατανιά και τα Χανιά».

To Top