ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βιβλίο κατάθεση ψυχής από τον Αναστασιάδη: «Πάνω απ’ όλα Άρης! Ότι αγαπάς το πληρώνεις”

Μικρό βιβλίο γραμμένο από μια μεγάλη κιτρινόμαυρη καρδιά, αυτή του Γιάννη Αναστασιάδη, έναν ρομαντικό Αρειανό μιας άλλης εποχής. Ο τίτλος του τα λέει όλα: “Πάνω από όλα Άρη, ότι αγαπάς το πληρώνεις…”

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Όπως λέει και ο ίδιος: «Ο λόγος που έγραψα αυτό το βιβλίο, είναι γιατί θέλω τα παιδιά και τα εγγόνια μου να μάθουν για την αγάπη μου για τον Άρη και μέσα από αυτό να τους διηγηθώ ιστορίες που βίωσα στο πλευρό αυτής της ομάδας».

Ο Γιάννης Αναστασιάδης μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του, αφηγείται ιστορίες και αναφέρεται σε αρκετά γεγονότα που μέχρι και σήμερα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Μοιράζεται τον τρόπο με τον οποίο μπήκε ο Άρης στην ζωή και στην καρδιά του, το μακρινό 1948, αφηγείται την ιστορία που το 1972 εκείνος και όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της τότε ομάδας μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ πήγαιναν και έπαιζαν σε διάφορα χωριά φιλικούς αγώνες, την σχέση του με τον Νίκο Χρηστίδη, για την σχέση του με τον Νίκο Καμπάνη και πολλές ακόμα ιστορίες ενώ φτάνει και στον Άρη του σήμερα. Αναφέρεται στις αξίες που πρέπει να δίνουν οι μεγαλύτεροι στα νέα παιδιά και τους Αρειανούς που «γεννιούνται» και όπως γράφει και ο ίδιος: «Ό,τι αγαπάς το πληρώνεις. Να θυμούνται οι παλιοί να μαθαίνουν οι νέοι. Πάνω απ’όλα Άρης!»

Ο ίδιος διευκρίνισε πως υπάρχουν διαθέσιμα περίπου 500 από αυτά τα βιβλία, που τα ετοίμασε για την οικογένεια και τους φίλους του και τα προσφέρει χωρίς χρήματα. Ήδη βέβαια η… ζήτηση του συγκεκριμένου βιβλίου είναι μεγάλη καθώς πολλοί φίλοι του Άρη θέλουν να το αποκτήσουν.

 

 

 

To Top