Με Αναστασιάδη η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ: “Μακάρι να έπαιζα και γω με τον Άρη”

Στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, πριν το αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με τον Αρη (4/1, 20:00) για την 16η αγωνιστική της Super League, βρέθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Με την ιδιότητα του β’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ, ο Άγγελος Αναστασιάδης βρέθηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, εκφράζοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Ο παράγοντας της ομάδας της Θεσσαλονίκης μιλώντας στους παίκτες τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα στο αυριανό ντέρμπι με τον Αρη. Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μακάρι να μπορούσε να αγωνιστεί και ο ίδιος στο παιχνίδι με τον Αρη.

«Παιδιά αυτή τη στιγμή παίζετε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Είστε η ομάδα που κάνει τις περισσότερες καθαρές ευκαιρίες. Όταν ήμουν προπονητής έλεγα ότι φτάστε εκεί και χάστε το. Αν κάνετε αυτό που πρέπει το αποτέλεσμα θα έρθει. Ξέρω οτι είστε στενοχωρημένοι για το προηγούμενο αποτέλεσμα. Οι πρωταθλητές όμως φαίνονται στο πως ξεπερνάνε τις ατυχίες.

Πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά. Αύριο έχετε ένα ματς που όλοι γνωρίζετε πόσο σοβαρό είναι. Να είστε ευτυχισμένοι όσοι αγωνιστείτε. Μακάρι να ξεντυνόμουν να το παίξω κι εγώ μαζί σας. Είναι ένα παιχνίδι που καλείστε να παίξετε για εσάς και τις οικογένειές σας, για τον κόσμο -που είναι πάρα πολύς- και για τον προπονητή σας. Σας πιστεύουμε».

To Top