Βλαχοδήμος: «Θέλει υπομονή – Νίκη έστω και στο τελευταίο λεπτό»

Τον μεθοδικό τρόπο με τον οποίο πρέπει να κυνηγήσει η Εθνική την απαραίτητη νίκη στον «τελικό» με τη Σλοβενία υπογράμμισε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Tην ανάγκη να ψάξει η Εθνική το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στη Σλοβενία με μεθοδικό -και όχι βιαστικό- τρόπο στάθηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

«Έχουμε δώσει πολλά ματς με τις ομάδες μας. Παίζουμε σχεδόν κάθε τρεις μέρες, δεν σταματάμε ποτέ. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά έχουμε κάνει καλές προπονήσεις και όλο το τιμ προσπαθεί να νιώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε», ανέφερε αρχικά ο γκολκίπερ της Μπενφίκα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Και συνέχισε: «Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τη Σλοβενία. Σε κάθε ματς στόχος είναι η νίκη, αυτό ισχύει για όλη την ομάδα. Θέλουμε τη νίκη, ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη».

Ερωτώμενος, δε, για την ψυχολογική κατάσταση της ομάδας, είπε: «Δεν αλλάζει κάτι σε μας. Πάντα πάμε για τη νίκη και γι’ αυτό θα πάμε αύριο. Έχουμε έναν καλό αντίπαλο, χρειάζεται υπομονή στο παιχνίδι μας. Μπορεί να βάλουμε το γκολ στο πρώτο λεπτό ή στο τελευταίο. Αυτό που μετρά είναι η νίκη».

To Top