Βόλεϊ: Αναστολή των πρωταθλημάτων της ΕΠΕΣΘ μέχρι τις 9 Νοεμβρίου

Η Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων της μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι μεταξύ άλλων, όλα τα πρωταθλήματος υποδομής στα οποία συμμετέχει ο Άρης, δε θα διεξαχθούν για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΕΣΘ: «Το ΔΣ της ΕΠΕΣΘ λαμβάνοντας υπόψη :

Α. την συνεχιζόμενη υγειονομική κατάσταση στο Νομό Θεσσαλονίκης και τα μέτρα που πρέπει από όλους μας να ληφθούν για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού

Β. την αναστολή λειτουργίας των αθλητικών χώρων που έχουν αποφασίσει οι Δήμοι Συκεών – Νεάπολης, Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων Μενεμένης, Καλαμαριάς, Δέλτα, Ωραιοκάστρου (αφορά τις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας), την αναστολή λειτουργίας όλων των κλειστών Γυμναστηρίων από την Διοίκηση των ΕΑΚΘ

Γ. το γεγονός ότι η πραγματοποίηση των ελάχιστων αγώνων που θα μπορούσαν να γίνουν στα Κλειστά Γυμναστήρια των υπολοίπων Δήμων, δεν θα συνέβαλε στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων μας με όρους ισοτιμίας ανάμεσα στα σωματεία, ανακοινώνουμε την αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Ένωσης μέχρι και την 9/11/2020.

Πρώτο μέλημα όλων μας θα πρέπει να είναι η υγεία των αθλητριών και των αθλητών, των οικογενειών τους αλλά και όλων των ανθρώπων του αθλήματος.

Η υγεία των αθλητών και όλων μας δεν προσφέρεται ούτε για φτηνή αντιπολίτευση ούτε για συγκέντρωση εκλογικής πελατείας».

To Top