Γαλιλαίας: “Πώληση Βεζένκοφ δεν υπάρχει. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει ρήτρα οπότε δεν τίθεται θέμα πώλησης…”

Νέες δηλώσεις έκανε και αυτή τη βδομάδα ο υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΚΑΕ, Χρήστος Γαλιλαίας, ο οποίος υπογράμμισε την κρισιμότητα της κατάστασης και στο τμήμα μπάσκετ και ανέφερε πως εφόσον φύγει ο Βεζένκοφ από τον Άρη δεν θα είναι πώληση…

Μιλώντας στον “Αρένα” ο Γαλιλαίας τόνισε: “Η διοίκηση είναι έτοιμη, είμαστε πέντε και θα πλαισιωθεί από νέα πρόσωπα. Θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές, τα προβλήματα βέβαια και τα θέματα παραμένουν τα ίδια και έχω την εντύπωση πως έτσι όπως κύλισε η χρονιά λόγω τον εξελίξεων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο κόσμος ίσως δεν έχει αναληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης που υπάρχει και στο μπάσκετ. Αναλογικά θα έλεγα είναι και πιο δύσκολα από το ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο τα έσοδα και οι χορηγίες είναι πολύ μεγαλύτερη ενώ στο μπάσκετ είναι μετρημένα κουτιά και περιορισμένα”.

Για την ενδεχόμενη πώληση των Βεζένκοφ – Μποχωρίδη είπε: “Θα το ξαναπώ ακόμα μια φορά, πώληση Βεζένκοφ δεν υπάρχει. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει ρήτρα οπότε δεν τίθεται θέμα πώλησης. Όσο για το Μποχωρίδη έχει κλειστό συμβόλαιο οπότε θα ήταν πιο πιθανό κάτι τέτοιο να το πει κάποιος. Η ρήτρα του θα είναι και το ερχόμενο καλοκαίρι η ίδια”.

Για το θέμα προπονητή: “Δεν έχουμε κλείσει, είναι ένα αρκετά σημαντικό θέμα και θα θέλαμε να το αποφασίσει η νέα διοίκηση. Ο κ. Μίνιτς θεωρείται παρελθόν, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα”.

 

To Top