Το μπαλάκι στους… μετόχους, άρα στον κόσμο του Άρη!

“Η απόφαση για την εκκαθάριση θα ληφθεί από την γενική συνέλευση των μετόχων. Στον Άρη υπάρχει μια ιδιαιτερότητα με τη Λέσχη, τον ΑΣ και κάποιοι μικρομέτοχοι, που είχαν πάρει από τον Δημήτρη Κοντομηνά. Αυτοί όλοι θα αποφασίσουν στη γ.σ. των μετόχων”.

Αυτά τα λόγια ακούστηκαν πολλές φορές τις τελευταίες μέρες στον Άρη και επαναλήφθηκαν και χθες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Γιώργου Γαλανού για την κίτρινη ΠΑΕ.

Το δίλημμα που πλέον τέθηκε εμμέσως πλην σαφώς στην τελευταία γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης έχει να κάνει με το πώς θα διαμορφωθεί ρεαλιστικά η επόμενη μέρα. Με τον Άρη στη Β΄εθνική ή στη Γ’ κατηγορία…

Μετά από 45 μέρες, όπου έχει επικυρωθεί ο υποβιβασμός του Άρη και ενώ έχουν γίνει αρκετές επαφές, συζητήσεις, διεργασίες, οι κίτρινοι βαδίζουν στο άγνωστο.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η «καυτή πατάτα» θα πέσει και πάλι στον κόσμο, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει, ακούγοντας όλες τις πλευρές. Θα κληθεί να αποφασίσει για μια ακόμη φορά υπό χρονική πίεση, μια και οι μέρες περνούν και οι λύσεις δεν εμφανίζονται.

Όταν η πλευρά Γαλανού μιλάει για απόφαση των μετόχων, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ Άρης είναι η ΚΜΑ και ο ΑΣ. Η Κοινωνία Μελών θα κληθεί να αποφασίσει μέσα από τη γενική συνέλευση της, με πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής την 18η Ιουνίου. Ο δε ΑΣ Άρης, όπως συμβαίνει πάντα, αναμένεται κι αυτός να αφουγκραστεί την λαϊκή βούληση…

Άρα το… μπαλάκι είναι στα χέρια του κόσμου του Άρη. Για μια ακόμη φορά.
.

To Top