ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γεμίζει το Χαριλάου την Κυριακή, ο κόσμος κάνει το καθήκον του ξανά και ενισχύει ΚΑΕ και ΠΑΕ!

Ο κόσμος του Άρη για μία ακόμα φορά θα κάνει το καθήκον του, θα γεμίσει το “Κλεάνθης Βικελίδης” την Κυριακή και θα ενισχύει οικονομικά, τόσο την ΚΑΕ που έχει άμεση ανάγκη, όσο φυσικά και την ΠΑΕ Άρης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το 1/3 των εσόδων από τα κομμένα εισιτήρια στα πέταλα του Χαριλάου θα δοθούν από τον Θοδωρή Καρυπίδη ως οικονομική ενίσχυση στην ΚΑΕ Άρης, ενώ αν η προσέλευση είναι αρκετά μεγάλη, τότε ο ισχυρός άνδρας του Άρη είναι διατεθειμένος να δώσει περισσότερα χρήματα.

Ένα γεμάτο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όχι μόνο θα δώσει μια οικονομική ανάσα στην ΚΑΕ, αλλά και στην ΠΑΕ. Με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια…

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

  • 15 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4, 5
  • 20 ευρώ στη Θύρα 2
  • 25 ευρώ στη Θύρα 9
  • 30 ευρώ στη Θύρα 7
  • 50 ευρώ στα VIP
  • 75 ευρώ στα VVIP

* Στις Θύρες 4 και 5 τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάνσυνοδευόμενα από τον γονέα τους. Κάτι που ισχύει και για τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας ανεξαρτήτου θύρας, οι οποίοι θα συνοδεύουν τα παιδιά τους MONO στις συγκεκριμένες Θύρες (4 και 5).

Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας, του ΑΜΚΑ και της Κάρτας Φιλάθλου.

* H διάθεσή τους ξεκίνησε από την ARIS F.C. Boutique (Τρίτη-Σάββατο 10:00-18:00 και την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα, από τις 10:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου), ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά από τη vivahttps://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2019-2020/

To Top