ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σκέψεις για αλλαγές στο αρχικό σχήμα – Ποιοι διεκδικούν μία θέση…

Η προετοιμασία του Άρη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης μπαίνει από σήμερα στην τελική της ευθεία, με τον Μίχαελ Ένινγκ να έχει μπροστά του πλέον τρεις προπονήσεις για να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Χθες, ο Γερμανός προπονητής δεν συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα της ομάδας του, ασκήσεις τακτικής, κάτι που αναμένεται να κάνει σήμερα, καθώς θα “φανερώσει” και τα πλάνα του για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής.

Δεν αποκλείεται στην αρχική ενδεκάδα του Άρη κόντρα στους Αρκάδες να υπάρξουν αλλαγές συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα.

Μεσοαμυντικά όχι, καθώς οι εναλλακτικές είναι ελάχιστες και δεν έχουν πείσει απόλυτα τον Μίχαελ Ένινγκ. Οι όποιες αλλαγές θα γίνουν στην επίθεση, προκειμένου να την “φρεσκάρει” ο Γερμανός.

Στο ματς με τον Πανιώνιο, αρκετά δραστήριος, με τα τρεξίματά του, τα σουτ και το δοκάρι που είχε στο τέλος του αγώνα, εμφανίστηκε ο Μάρτιν Τόνσο, που είναι στους υποψήφιους για μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Όπως επίσης και ο Ντάνιελ Λάρσον, που το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει την απόδοσή του, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα των “κιτρινόμαυρων”.

 

To Top